Николета Лозанова се кани да роди по телевизията, твърди  Уикенд.

...
Николета Лозанова се кани да роди по телевизията, твърди  Уикенд.
Коментари Харесай

Николета взима 200 бона, за да роди на живо по телевизията

Николета Лозанова се кани да роди по малкия екран, твърди  „ Уикенд ”. От Би Ти Ви приготвят особено риалити шоу, в което ще проследят бременността на някогашната Мис Плеймейт, а на финала – и нейното раждане. Шоуто ще бъде излъчено в идния пролетен тв сезон и се чака да стане безспорен шлагер.
 

За услугата да покаже в народен ефир по какъв начин протича бременността й Николета Лозанова ще прибере прословут хонорар от 200 000 лв., настояват източници на „ Уикенд ”. Отделно от това солидна сума ще вземе и бъдещият баща на нейното бебе – вратарят Ники Михайлов. В рамките на идното шоу двамата щели да подреждат нов дом за порасналото си семейство, ще демонстрират по какъв начин купуват детски креватчета, гардеробчета и дрънкалки. Основният акцент обаче ще пада върху вълненията на бъдещата майка по отношение на развиването на нейното дълго чакано бебе.

Лозанова в никакъв случай не е крила, че желае второ дете след щерка си Никол от към този момент някогашния си брачен партньор Валери Божинов. Момичето се роди преди 11 години. Оттогава майка му се надява на още едно бебе. Въпросът стана изключително настоящ, откакто тя се раздели с Божинов и заживя с Ники Михайлов. Вратарят към момента няма деца и най-вероятно желае да стане татко повече и от нея. Благата новина обаче с години не пристигна при двойката. Затова, когато предходната седмица Лозанова заяви, че е бременна, се заприказва, че е правила инвитро процедура. „ Уикенд ” дочу, че бебето е било заченато в Турция. Очаква се да се роди напролет.

От Би Ти Ви незабавно са усетили горещата тематика и са сключили контракт с амбициозната брюнетка да снимат всичко към упованието на рожбата й. Напролет хората ще могат да видят по какъв начин тя върви на доктор, по какъв начин се наблюдава бременността й, по какъв начин реагира щерка й на вестта, че ще има още едно дете в фамилията, какво прави бъдещият баща, до момента в който чака бебето си, с какво се храни бременната майка, по какъв начин поддържа положителната си форма, какви облекла си купува, каква бебешка количка ще избере и всичко останало, което визира живота й. Кулминацията ще бъде самото раждане на бебето, което ще се излъчи в народен ефир.

Планира се риалитито да откри място в тв програмата напролет. То ще върви паралелно с другото хитово шоу на Би Ти Ви – „ Ергенът ”. Това ще бъдат двата съществени гвоздея в програмата на малкия екран идната година. Подобно нещо до момента е правено в конкурентната Нова тв, само че не в този тип. В предаването „ На кафе ” неотдавна беше проследена бременността на актрисата Василена Винченцо, която обаче не може да се съпоставя по известност с Николета. Освен това там ставаше въпрос за графа, а не за настрана риалити.

Преди 5 години певицата Мариана Попова позволи оператор на „ ВИП Брадър ”, който да снима раждането на щерка й Екатерина. Бащата Веселин Плачков беше участник в шоуто. Но и тук става въпрос за обособен епизод от риалитито, до момента в който Би Ти Ви се готви да посвети цяла поредност особено на тематиката за бременната Николета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР